2018. február 22., csütörtök

Megfelelt

Ugyan már február elején túlestem a minősítésen, a törvényi szabályozás értelmében csak ma tudtam meg a hivatalos eredményt, miszerint nemcsak, hogy megfeleltem a kritériumoknak, hanem 95%-os teljesítményt értem el. Azt hiszem, ezzel hivatalosan is lezárult ez az időszak végre - bár be kell valljam, nem könnyebbültem meg annyira, mint hittem, hogy fogok. Fene tudja, olyan kamunak tűnik az egész folyamat még mindig, a megmérettetés másik oldaláról is. 
Vagy lehet, csak azért vagyok ennyire kevéssé lelkes, mert beteg vagyok. Múlt hétfőn fáztam meg, csütörtök este kiírattam magam - amit egy kifejezetten vacak pár nap követett -, és még ezen a héten is végig itthon pihentem, bár a gyógyulástól messze vagyok. Hétfőn mindenesetre tervezek dolgozni menni. 
Amíg az eredményre vártam, Valentin napon főztek nekem az Elvált Nőcik: ezúttal egy szem fogást tűztünk ki célul, töki pompost - lehet, ezért volt, hogy most tényleg minőségi javulást értünk el! :D
Ezen kívül voltam a Jordan lányokkal a Képmáson, illetve megvolt az osztályommal az Adrian Mole is. Ez utóbbi nagyon nagy pozitív élmény volt a gyerekeknek (igen, sikerült szépen felöltözni és kulturáltan viselkedni, sőt még a darab is tetszett nekik!) és nekem is (khm... nem, nyomás alatt még rosszabbul tájékozódom, mint alapból).Sikerült még Larával beiktatnunk egy közös reggelit, és voltam fodrásznál is! És most, hogy itthon voltam, végignéztem a Riverdale kint lévő részeit, illetve a Yuri on Ice-ot is. És végre a reader's blokkom is megtörni látszik, ugyan nem új, amit olvasok, de a Foxhole Court legalább túllendített a válságon. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése