2017. augusztus 28., hétfő

Röpke lepke száll virágra, zümmög száz bogár

Összességében remek volt ez a nyár. Nem sokat írtam róla, de volt két (másfél :D) remek csúszdaparkozásunk, egy király táborunk (nagyon rég volt már ilyen, ami ennyire jól sikerült! - legalábbis számomra) és nagyon jól éreztem magam Olaszországban is. 
  1. Csúszdázni először Dol, Grimi, Will és Sanyi társaságában voltam, de onnan undorítóan hamar haza kellett, hogy jöjjek, mert csak akkorra kaptam bogárirtó időpontot (kiköltözött a hülye szomszédom, és a felújítás miatt megindultak tőle a menekülő állatok és nem akartam, hogy hozzám jöjjenek...). A következő alkalom már tábor után volt: Dol, Grimi, Burci és kisBuri társaságában. Voltak nagy nevetések, nagy borulások és lila foltok, viszont kevésbé égtem le, mint vártam! 
  2. A tábor is nagyon jól összeállt: a programok, a résztvevők, a kaják, minden! Segített, hogy volt takinéni és nem az éjszaka közepén kellett nagytermet felmosni meg wc-t pucolni. Segített, hogy kevesebben voltunk, így kevesebb volt a munka a mosogatáskor. Nagyon jók voltak a táborozók (szeretek mindenkit! ^^ Bár Seren meg Kins nagyon hiányzott!) és örültem, hogy lehetett jókat lelkesedni. És igen, a programokat is jól összehoztuk!
  3. A családi nyaralás Bibione városában szintén jól sikerült, minden belefért, amit akartunk. Sokat pihentünk és aludtunk, de volt olvasás, fagyizás, napozás, lasagne és tiramisu fogyasztás is. Voltunk Triesztben és a Miramare kastélyban (❤) és Udinében is, illetve hosszas sétákat tettünk a városban - többek között megnéztük a frissen felújított világítótornyot is. És belefért Bibione nevezetessége is, a Lido del Sole is, ahol mindenféle klassz dolgot lehetett megnézni és megvenni. Ja, és vettünk saját sárkányt - igaz, azt nem a Lido del Sole kapcsán - , kíváncsi vagyok, magyar klímán repül-e. 
Ma pedig megvolt az első nap a suliban. A bent töltött perceim számát a kiselejtezett papír kupacokban lehet mérni! Két egész szekrényt kiselejteztünk - igaz, ezek nem az én papírjaim voltak, azokat nem tudtam volna ilyen gyorsan és hatékonyan kidobálni. 😒

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése