2017. január 7., szombat

Programokban gazdag

A Zsiványokkal és Kinsey-vel sikeresen, társasjátékban és nasiban gazdag estével útjára indítottuk 2017-et. Azóta voltak sulis napok, voltam kétszer futni is (bár messze vagyok az igazán rendszeres testmozgástól, látom az esélyt a fejlődésre), és elolvastam a Summer Palace-t, ami egy Captive Prince epilógus. 
Tegnap Burcinak köszönhetően eljutottam a Jurányi Inkubátorházba a Menekülj okosan! c. produkcióra. Ez egy interaktív színházi társasjáték, aminek a során a nézők 1 falut (és 4 családot) alkotva, együtt próbálnak menekülni, hogy eljussanak a biztonságos Finisztánba. Amin, aki tényleg menekültként érkezett Magyarországra segít játszani, és mesél a saját tapasztalatairól is, illetve a Magyar Helsinki Bizottság szakértője látja el a nézőket pontos statisztikákkal. Az előadás sokban hasonlított Buri két évvel ezelőtti táboros órájához, de ahhoz hasonlóan nagyon élvezetes volt. (Leszámítva Pistát. Merthogy újfent bebizonyosodott, hogy elég egy darab üvöltő férfi, hogy elkezdjem magam rosszul érezni... :P) Viszont az egyik volt ELTÉs tanárom is a mi családunkban volt! 
Ma pedig nálam ebédelt a család (egy része) - én muszakával és sajttortával készültem (és közben kissé kinyírtam a közepes teflon serpenyőm O.o), Anyáék frankfurti levest és zserbót hoztak. (Avagy hogyan főzzünk négyfogásos ebédet, vagyis a kommunikáció teljes hiánya. :D) Még mindig nem értik, hogy a nálam való ebédelés lényege az lenne, hogy pihenjenek délelőtt. Szerencsére, hogy ezt helyrehozzuk, utána elmentünk Énekelj!-t nézni. Sőt. jövő hétvégén szabaduló szobázni, ünnepi ebédre meg biliárdozni tervezünk menni! (Már, ha túlélem a héten utoljára megrendezésre kerülő OKJ-s óráimat.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése