2016. december 31., szombat

2016

A tavalyi után ismét megpróbálkozom az évértékeléssel. 
... *tücsökciripelés*
*sóhajt* Próbáljuk valami egyszerűvel kezdeni, hátha belerázódom - *próbál túllépni a nehézségeken, mivel kb. 3 hónapja nem blogolt érdemben*

- A suliban nagyon sűrű volt az élet, szinte folyton. (Tegye fel a kezét, akit ez meglep!) Tartottunk nyelvi versenyt, volt projekthét kincsvadászattal, Szakmák éjszakája, amit csak a Csajok (meg Gergő :D) jelenléte mentett meg némileg, idén bevállaltam a DÖKöt is, ahol első cselekedetünkként szereztünk pénzt a diák wc-kbe wc-papírra. Viszont nem vállaltam el a KKV-s órákat, és úgy érzem, jól tettem, mert ezek nélkül is bőven van feladat, például a FEGYIÖKös választás és az ottani programok, voltam Tökölön börzézni, voltam továbbképzésen a biztonságosabb internetről Ashleyvel és Felával. Volt szalagavatónk, fogadónapunk, és most újra én vagyok a közalkalmazotti tanács választási bizottságának az elnöke, és jövőre jelentkeztem harmadmagammal egy pilot programba, ami a digitális technikát próbálja jobban beintegrálni a mindennapokba. 
- Szilvi lediplomázott, és mind nagyon büszkék vagyunk rá, hogy befejezte a sulit!
- Februárban Napcsival és Szilvivel elkezdtünk jógázni, és kb. szeptemberig nagyon lelkesek is voltunk, aztán egy helyszín és oktató váltás miatt egyre csökkent a lelkesedésünk, és úgy néz ki, jövőre valahol máshol folytatjuk majd - csak éppen lövésünk sincs, hol...
- Április óta van instagramom, amit meglepően gyakran használok (bár a képek többsége főleg kaja :D)
- Májusban itthon voltak a kereszt szüleim, úgyhogy kiruccantunk Sopronba, aztán májusban túléltem életem első osztálykirándulását és májusban váltottam az intim kelyhekre - továbbra is dúl a láv ez ügyben!
- Júliusban kiderült az intézményvezetői pályázat eredménye, és sajnos nem az lett, amit szerettem volna, de volt egy egész nyaram lenyelni a keserű pirulát. :P (Bár az utózöngések még mindig hatással vannak a mindennapjainkra.)
- Október végén olyan szinten kipurcantam, hogy egy hetet otthon töltöttem, de utána szerencsére még volt még egy hetem az őszi szünet alatt összeszedni magam. 
- Imádom A Pál utcai fiúkat és Hamiltont. (Igen kevés más zenét hallgatok mostanában...)
- Ami az idei célkitűzéseimet illeti, nagyon hatékony voltam: nemcsak, hogy kétszer (!) sikerült lefutnom az 5k-t, de még randizni is elkezdtem - a kitűzött 3 randi helyett 5 darab egész randin voltam, de egyelőre semmi egyebet nem tudok jelenteni ezen a téren. 
- Most már több, mint egy éve vizsgáztatok a TELC-nél, de idén a nyári aktualizáló vizsga nagyon nehezen jött össze, konkrétan a gyakorlati részt harmadjára tudtam elküldeni, és csaknem sírtam, mikor 3 órám munkája elszállt...

Ami a jövőévi célkitűzéseimet illeti, kicsit tanácstalan vagyok. Azt hiszem, mivel idén a 30 könyv csont nélkül megvolt, jövőre megpróbálkoznék a cél 35-re való emelésével. Kicsit hadilábon állok a sportot illető fogadalmaimmal, lévén, hogy idén sikerült lefutnom az 5 km-t, és jógázni is elkezdtem, és bármennyire szeretnék többet mozogni (és lehetőség szerint fogyni is), az órarendem (és a lustaságom) megnehezíti a dolgot... Szóval lehet, idén Buri példáját követve megpróbálok arra koncentrálni, hogy maximum 2 nap teljen csak el két mozgás között. Nem tudom, van-e értelme bármit megfogadnom a randizással vagy a munkahelyi dolgokkal kapcsolatban, de a németre való koncentrálás jó ötletnek tűnik. Szívesen megpróbálkoznék egy tánctanfolyammal is (négy napja Kötelező táncokat néztünk, so no surprise there), de a mostani menetrendembe abszolút nem látom, hol férne bele. Jó lenne, ha az ONyCs tudná folytatni munkásságát, de ahhoz kéne valami jó hely. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése