2016. október 19., szerda

Mindjárt itt az őszi szünet!

Az első két hétben egyszerűen rengeteg dolog volt az iskolában (mindig a kedvenc időszakom, amikor tanmenetet kell írni *zsepivel megnyomogatja a szemét, hátha lesz valami* - Semmi? Hát jó...), úgyhogy azt találgattuk, ki mennyi idő alatt fog leamortizálódni. Ehhez képest végül egész stabilra beállt a munka mennyisége (értsd: folyamatosan kicseszett sok feladat van), de nyilván segített nekem a menedzselésben, hogy végül nem vállaltam el (és nem nyomták rám) a KKV-s órákat. (Ehhez mindösszesen bőgnöm kellett egy kört, mert az, hogy a szavaimat használom, jól felépített érveim vannak, az smafu.)
Sikerült elérnem, hogy legyen a diák wc-kben is wc-papír. Továbbá folyik a beiskolázás - ennek kapcsán digitalizáltam a kérdőíveket és elemeztem is az eredményeket, sőt, idén először Tökölön is voltunk börzén. És, ha már a különleges programoknál tartunk, ma voltam Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra c. konferencián, ahol szerencsémre összeakadtam Felával, akinek ez pont érdeklődési körébe vágott, és aki elhívta Ash-t is magával. Szóval ilyen módon remek társaságom volt a maratoni tréninghez - ezek a puhányok később jöttek és korábban mentek el, de én végig bírtam! (Azért kicsit segített, hogy megettem a súlyom tea süteményekben és, hogy a Csücsik szórakoztattak közben.) Az előadások némi történelmi háttér bemutatása után a gyermekpornó, a szexting, és a cyberbullying témakörökre fókuszáltak főleg. Ennek kapcsán rögtön meg is igényeltem a Lájkvadász társasjátékot az iskolának. És most már tudom, kiket érdemes megkeresni, hogy jöjjenek hozzánk is felvilágosító órákat tartani az iskolába. 
Ezenkívül voltak még szülinapi ünneplések, látogatás Serennél, és kicsit meglódult a szerelmi életem. (vagy valami ilyesmi). Ja, és most egy új jóga oktatóval próbál az ONyCs összecsiszolódni. Hmm... mi van még? A hajvágásom említésre méltó esemény? Nem? Na jó, akkor mára ennyi. 
Mindjárt itt az őszi szünet! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése