2016. szeptember 9., péntek

Az első (hét)

Túléltük az első hetet - az általános konszenzus az, hogy mindenki olyan fáradt, mintha 2 hónapja dolgoznánk legalábbis. (Ahhoz képest, hogy a héten még csak 18 órám volt, minden bent töltött percben valami hasznosat csináltam: készülés, javítás, beiskolázásos megbeszélés, levelező lista készítése, moodle aktualizálása, megbeszélések, stb. Ráadásul a rendszergazda egyre több apró feladata landol nálam. Lehet, én leszek a következő, aki infó órákat kap, és akkor végre valóra válik a 8 évvel korábbi rémálmom. :P) 
Nagyon nehezen álltak össze az órarendek, továbbra is kaotikus a helyzet, és az igazgatóhelyettes személye körüli változások sem mennek minden esetben zökkenőmentesen. Az én órarendem nagyon baráti - csakhogy még nincs helye benne a DÖKnek és az emeltnek. Ma végre kiderült, hogy a sportedzői estis OKJ-s képzés mikor lesz, de még lehet, kapok 3-7 órát pluszban estére. Ez esetben elkezdek aktívan selfie-zni, mert kétlem, hogy sokat látnátok... (bár azt is kétlem, hogy ilyen munkaterhelés mellett a fejem megörökítésre érdemes lenne. :P)
Viszont lelkes vagyok, mert mindjárt szülinapom van, bele vagyok szerelmesedve az Őrség zöld aranyába (de mint ahogy az kiderült, nagyon meg kell, hogy válogassa az ember, hogy hol eszik ilyet!), és Kins visszavarázsolta nekem az 8tracks-et, ami már önmagában is borzasztó jelentős dolog, mert azóta vágytam rá, hogy visszatérjen, mióta elment, úgyhogy most borzasztóan élvezem, hogy újra van! ♥ (Most meg vár a Carry on! ^^)

4 megjegyzés:

 1. Ahh, annyira aranyos, hogy mennyi különböző felületen örömködsz az 8tracks miatt :D Örülök, hogy segíthettem <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Így legalább érzed, mennyire kardinális lépés volt ez! :D

   Törlés
 2. hol ettél jó Őrség zöld aranyát? :D én mondjuk Pesten még nem, csak Keszthelyen és az nem ízlett...szóval kideríteném, hogy én vagyok-e finnyás vagy mi a nyuszika sapkája... ^_^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem eddig a kedvenc a Nádoriban készített volt, de nagyon ízlett Érden a Patakiban készített is. :D Adj neki még egy esélyt, hátha! :D

   Törlés