2016. június 15., szerda

Friss

Az utóbbi időben kicsit elhanyagoltam a blogolást, bocsánat. Pedig elmesélhettem volna, hogy voltam Angie-vel a Buborékok nagyváradi vendégelőadásán, aztán Dollal a pedagógusnap alkalmából volt szerencsénk megnézni A Pál utcai fiúkat a Vígszínházban (Dol javasolta, hogy vigyem haza az egyik fiút a hipster-gyűjteményembe :D) - mind a kettő fantasztikusan jó volt. Meg összefutottunk Ritával is - ekkor Orsival már kb. harmadjára találkoztunk, hogy megpróbáljuk összehozni Judy ajándékát. Ennek örömére volt szülinapozás is a Csajokkal, és Ritával is kicsit beültünk nosztalgiázni. Péntek este meg Klárit csábítottam el sétálni, hétfőn Napcsit - de mivel kb. két (három?) hete nem tudok normálisan aludni (nehezen alszom el, rosszul alszom, hülyeségeket álmodok, sokszor felébredek...), ezért már nem is nagyon akadok fent azon, hogy én este 11-kor vagy éjfélkor teljesen pörgök még. Ami nyilván nem lenne gond, ha reggel még nem kéne korán kelni.
Az utolsó napra időzítve megcsináltam a cigis doboz gyűjtő verseny nyerteseinek az ígért ipari mennyiségű tiramisut, és a 11-es osztályomnak sütöttem sütit is, mert ők meg azt akartak az utolsó órára. A tiramisu kapcsán pedig ezt a megjegyzést kaptam az egyik díjazottól:
Jó napot Tanár Nő! Képzelje el annyira jól nézett ki a süti, hogy nem bírtam ellenállni neki, és neki álltam a vonaton enni DIÁKIGAZOLVÁNNYAL!!! 😁Finom lett!
Ma voltunk sulimoziban, aminek a keretei között - az első fél óra bénázása után - végül a Papírvárosokat néztük meg. Ezt még a John Green-es korszakomban olvastam, de egészen meglepő, hogy a szerelmi történet része mennyire nem feküdt filmen (értsd: creepy af) - vajon ez azért van, mert az elmúlt években értelmesebb lettem, és felismerem a viselkedésformákat, amik kerülendőek, vagy csak filmen jobban kijön ez, mint könyvben, ahol jobban beleélem magam? De a barátság része cuki volt a filmnek. 
Már hetek óta egyre fokozódó mértékben tűkön ülök, úgy vártam a 15-ét, de még mindig nincs hír az igazgatói pályázatok elbírálásáról... mondjuk ettől eltekintve is übernagy a bizonytalanság, nincs meg a jövő évi óraszámom, de a tantestület 80%-a jár ugyanebben a cipőben - sőt, van, akinek összesen egy(!) órája van csak.... Lehet, hogy el kéne kezdenem máshol állást keresni? O.o

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése