2015. december 20., vasárnap

I kinda sorta love you! ♥

Nagy nehezen vége lett a decemberi hajtásnak, és bár utolsó nap már hulla betegen mentem be dolgozni, a másik Szilvitől kölcsönkapott ruha is zajos sikert aratott. Szombaton 11 óra alvás után visszatértem az élők közé - sajnos azonban még mindig náthás voltam. Gyorsan ebédet főztem (gyömbéres-újhagymás-lime-os pulykát, ami amúgy egész jó lett, még ha helyenként kicsit sajátosan értelmeztem is a receptet*), sütit sütöttem, aztán hajat mostam és rohantam is az idei kari bálra. 
Barnussal, Burival és Napcsival mentünk közösen, így minimalizáltuk az eltévedés esélyét - olyannyira, hogy az elsők között érkeztünk meg, pedig az épületet elég nehezen találtuk meg, annak ellenére, hogy Barni tavaly is volt ott. (Tanulság jövőre: vigyünk zoknit vagy papucsot, mert csak a konyhában van padló fűtés!) 
Lassan elkezdtek szivárogni a többiek is, aztán villámgyorsan lettünk vagy negyvenen! Nekem sok volt az új arc - aztán egyes új arcokról újra meg újra kiderült, hogy valamilyen módon ismerem azért őket - vagy találkoztunk már egy korábbi talin, vagy korábban beszélgettünk már a fórumon, vagy fb-s ismerősként van meg nekem az illető. De így is folyton az emberek nevét kérdezgettem mindenkitől. Voltak mindenféle játékok, Nap rengeteg teát gyártott a hozzám hasonló fagyos szenteknek. Sok finom süti volt. Nagyon örültem, hogy találkoztam mindenkivel, nagyon be is lelkesültem a következő tábor miatt, mert ilyenkor megint rájövök, mennyire szeretek mindenkit! ^^
Barnitól megtudtuk, hogy létezik Egyházasdengeleg (ami nem E..... dingiling, még véletlenül se!), és, hogy szégyen-gyalázat, amiért én még nem olvastam A gólem szeme c. könyvet, Kins hozott nekem cuki ajándékot, bár abban maradtunk, nem vetemedik ilyesmire majd! Alexa, Kins, Levendula, Napcsi, Buri, Adam  és Jim tök jót írt az ellenőrzőmbe! *heart* Volt még némi társasozás, sok beszélgetés, aztán végigborítottam a forró csokim Alexa plédjén, amit ugyan kimostunk, de a jég hideg radiátoron nem nagyon akart megszáradni. O.o 
Tudnék még lelkesedni nagyon sok mindenről és mindenkiről, de a lényeg annyi, hogy nagyon jól éreztem magam! ^^
__________
* Nincs csirke - biztos jó a pulyka is. Minek vegyek egy üveg szójaszószt egy kiskanálnyi mennyiségért? Biztos nem olyan fontos az! De mi van, ha mégis. Talán a kukorica keményítő is jó lesz helyette. Egy gyömbér? Nem lesz az sok? De... szerintem kevesebb is elég. 

2 megjegyzés:

  1. A szójaszósz sós ízt ad hozzá, és másfél évig elvan magának a szekrényben papír szerint, nem papír szerint nekem két és fél éve van egy üveggel (a fele fogyott el), de még ugyanolyan az íze... :D A receptet meg nagyon szeretném elkérni, szóval légyszi, légyszi :D Van egy lime-m (annnnnyira szép volt a boltban és azt hittem fel tudom valamire használni) és gőzöm sincs mit kezdjek vele mielőtt tönkremegy. A gyömbér meg az új bazsalikom, most legszívesebben mindenbe raknék.

    Ja és náthára, mézbe gyömbér és citrom szeletelve. Kis üvegbe (1-2 dl), és onnan napi 1-2 evőkanállal megenni. Akár teába is lehet rakni, nagyon finom.

    VálaszTörlés
  2. szerintem ruházz be egy szójaszószra, tök jó keleti dolgokat lehet vele csinálni :D de nekem egyébként tetszik a kreatív hozzáállásod a konyhához :D :D

    VálaszTörlés