2015. október 10., szombat

XXX

Csak, hogy ne mondhassátok, hogy mindig csak ígérgetek, de semmit nem tartok be:

Idén a szokásostól eltérően nem szülinapot, még csak nem is szüli-hetet tartottam, ahogy azt Panni szokta, hanem nekem egész szüli-félévem volt! Indult onnan, hogy június végén Mónitól kaptam különféle sminkes cuccokat, hogy kiélhessem magam (a sors iróniája, hogy nem sokkal később jött a para a szememmel, és azóta gyakorlatilag alig sminkeltem). 
Anyáéktól az augusztusi amerikai utat kaptam, ahol a repjegyen kívül minden mást ők álltak, bármennyire is próbáltam visszafizetni nekik dolgokat. A keresztszüleimtől kaptam egy laptopot, úgyhogy most már akármi történik az otthoni gépemmel, le vagyok fedve! :D (a sors iróniája - heh, azért figyelitek az ismétlődő elemeket? :P -, hogy hazaérkezésünk után 1,5 héttel defektes lett a videó kártyám, így azóta folyton laptopon vagyok. Már, amikor sikerül gép elé jutnom, ami kb heti 3 alkalom, ha mázlim van.) 
Petráéktól fülbevalót és rózsát kaptam (ami azzal a lendülettel öngyilkos lett nálam két hét alatt. Nagyon nem szeretett nálam lakni, pedig heti kétszer locsoltam, meg minden! O.o).Zsuzsitól még korábban a király nyakláncokat, meg egy közös sajttortázást - sajnálatomra kiderült, hogy nem hogy egyedül, de ketten se vagyunk képesek megenni egy egész sajttortát egy ültő helyünkben. Egy világ omlott össze bennem emiatt - de legalább ezt lehúzhatom a bakancs-listámról. De nekem ezen kívül is volt tortám, ugyanis itthon kettőt is kaptam - egy csokis-eperlekvárosat, és mivel Apa nem volt elégedett vele, bár mindenki szerint nagyon finom volt, ezért nem csak orosz krémeset is csinált a következő héten, hanem még fehér krémest is. Nyami. Szilvitől pedig tárolódobozokat kaptam, hogy nagyobb rend legyen a konyhámban! Erikától és Katitól pedig ajándékutalványt, hogy további remek dolgokat válogathassak a lakásba. A csajokkal pedig közös pezsgőzés volt a program - amit aztán másnap mindannyian nagyon bántunk. :P 
Azt hiszem, ez volt az eddigi legjobban elhúzódó szülinapom! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése