2015. április 25., szombat

E. Lockhart: Fly on the Wall

At first I'm psyched to spend the morning at naked guys - and I do gather some more information. Like the student body president wears tight black underwear. And there are guys who pluck their eyebrows. And if left alone half-naked in front of a mirror, even for a second, a surprising number of guys will start flexing. And others will dance. 
Az idei read-a-thon első könyve. A főszereplőnk, Gretchen, aki teljesen hétköznapi egy olyan művészeti iskolában, ahol mindenki egyedi próbál lenni. Gretchen egyetlen barátnővel rendelkezik, aki mostanában folyton elkerüli őt, rajong Titusért és Pókemberért, és mivel lövése sincs arról, hogy hogyan működnek a férfiak, azt kívánja, bárcsak légy lehetne a férfi öltözőben, hogy megértse őket. És a kívánsága valóra vállik. 
Azért választottam ezt a könyvet, mert E.Lockharttól eddig csak szuper dolgokat olvastam, de ez a könyv elég középszerű volt. Nem nagyon tudtam azonosulni Gretchennel, aki ráadásul idegesített is - mindössze a könyv végén kapunk minimális bepillantást abba, hogy Katya, miért barátkozik vele egyáltalán, mert a könyv 4/5-e alapján én biztos nem nagyon strapálnám magam miatta...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése