2014. december 31., szerda

Összegzés

Ahogy közeledik az év vége, próbálom magamban összeszedni, mi is történt velem ebben az évben. Az enyém nem olyan részletes, mint Burié, de már ez is több, mint amit tavaly csináltam a témában. :P

- Szokás szerint kűzdök a súlyommal, de az utóbbi időben próbálok kicsit tudatosabban enni és többet mozogni - már csak ezt a vonalat meg is kellene tartanom jövőre is. 
- Idén messze nem sikerült a kitűzött 40 könyvet elolvasni, mert év vége felé három könyvvel is úgy megrekedtem, hogy hosszas heteken át kűzdöttem velük, pedig az oldalszám sehol nem indokolta ezt. Jövőre lehet, jobb, ha a magam által választott könyveknél maradok. 
- Rengeteg sorozatot néztem - vagyis inkább csak annyit, amennyit általában szoktam. ;)
- Április 13-a óta hivatalosan is egyedül lakom - igaz a hétvégék egy részét hol egyetemen töltöm, hol kint újra Érden, szóval eddig még unatkozni nem nagyon volt lehetőségem. 
- Kétszer is részt vettem a #readathon-on, és szeretnék a továbbiakban is - örülnék neki, ha a következőkben nem 2-3 másik program mellett mellékesen, hanem főműsoridőben csinálhatnám! ^^
- Megcsináltam a TELC-es nyelvvizsgáztatói képzést, szóval már csak az kéne, hogy a gyakorlatban is vizsgáztathassak. 
- A nyár fénypontja az Györgyiék hazajövetele volt Amerikából (szeretem, mikor a keresztszüleim az országban vannak! ^^) és előtte a nyár eleji hosszú hétvége.
- Nyáron főztem 35 embernek tejbegrízt, vezettem és kiderült, hogy schlagfertig vagyok. 
- Vettem új telefont, amit nagyon szeretek.
- A BME-n szépen haladok előre - továbbra is több fejfájást, mint örömet okoz az egész, de próbálok optimista lenni, hiszen már a felén túl vagyok. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése